Velkommen på pannonvin.dk


Pannonvin Danmark er et vinimportør-firma, som kun sælger ungarske vine. Vi kan sagtens gøre det, fordi Ungarn har 22 forskellige vinområder, der hver har deres egen specialitet.

 Den ungarske vin er næsten ukendt i Danmark. Hvis der er nogen der kende en vin fra Ungarn, nævner man en dessert vin, Tokaji Aszu. Selv om Tokaji Aszu er en høj kvalitet vin og derfor dyr vin, repræsenterer den ikke den ungraske vinkultur. Efter kommunism, blev familieejede specialiserede vinlander genetableret, hvilket takket være deres målrettede nye vinmarkplantager og den teknologiske udvikling har bragt kvaliteten af den ungarske vin tilbage i spidsen for Europa. I dag fremstiller Ungarn ca. 300 millioner vine, men de har kun ca. 20-25% eksportaktivitet.

Min målsætning er – dels at få øget danskernes kendskab til de mange fremragende vine, der produceres i Ungarn – dels at gøre det let for alle danskere at købe og få mulighed for at smage disse spændende vine.

For at sikre kvaliteten af vore vine, besøger vi personligt flere gange om året, en række ungarske vinproducenter og håndplukker her vores sortiment.

På den måde kan vi også garantere vore kunder – de absolut bedste priser på udvalgte kvalitetsvine. Dette er en vigtig del af vores forretningskoncept – at vi får vores vinsortiment direkte fra vingårdene – uden ekstra omkostninger og fordyrende mellemled.

Du kan få stillet din nysgerrighed allerede nu, ved at bestille en af vores spændende smagekasser … eller kontakt os og vi kan aftale et hyggeligt prøvesmagnings-arrangement.

Vores motto: „God vin til god pris”

 

Producenter

Pannonvins Team

Erik Kovacs

DIREKTØR

Nikolett Fazekas
Marketing Specialist
Daniel Jagicza

Marketing Specialist

Adrienn Sarkany

Customers Support

Quick Navigation
Er du 18 eller ælder? Jeg bekræfter at jeg er fyldt 18 år.
×
×

Cart