Vilkår
Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Pannonvin Danmark IVS. 

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Pannonvin Danmark IVS. 
Dokumentation og vejledning Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Pannonvin Danmark IVS. 

Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Pannonvin Danmark IVS side, er denne af vejledende art. Pannonvin Danmark IVS indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning. Leveringstidspunkt og transport Levering af varer fra Pannonvin Danmark IVS anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med GLS. Leveringstid  3-5 dage.

Risikoen for varerne Risikoen for varer købt af Pannonvin Danmark IVS overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Reklamation Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Pannonvin Danmark IVS, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Pannonvin Danmark IVS.

Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Pannonvin Danmark IVS har stillet dig i udsigt. Pris og betaling I denne butik kan du bestille dine varer online og betale med Dankort, VISA og MasterCard Alle priser i Pannonvin Danmark IVS – på web-adressen http://www.pannonvin.dk – er inkl. Moms. Fortrydelsesret Pannonvin Danmark IVS yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. 

Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Quick Navigation
Er du 18 år eller ældre? Jeg bekræfter at jeg er fyldt 18 år.
×
×

Cart